UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Internet ervaringen Online.nl

Hieronder de internet ervaringen van Online.nl. Wilt u zelf een review schrijven voor Online.nl.
Bekijk alle internet abonnementen van Online.nl

Ervaring van Amanda
Hoi Jeroen en Angelique! Waar ik toch wel nieuwsgierig naar ben: hebebn jullie ooit nog ontdekt hoe het paard werkt? Of blijft dat het geheim van de smid? Nu ik dit zo lees, denk ik dat er bij dit bericht wel wat wenkbrauwen omhoog gaan bij verschillende blog-lezers! Blijf raden . Kus Joke!
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van scheffel
Sinds feb voor online.nl gekozen, sinds dien slecht beeld gehad op mijn tv, strepen erdoor, geluid valt even weg, zenders niet kunnen vinden, heb hier over gebeld en kreeg een andere antenne toe gestuurd, toen is het even goed gegaan maar sinds kort is het oude probleem weer terug, dit weer gemeld maar aan mijn geloofwaardigheid wordt getwijfeld door de heer van Gerven.Ik had dit eerder moeten melden.....Dus opzeggen kan niet.
Lijkt mij erg vreemd dat je iets niet kan opzeggen als iets niet naar functioneren werkt.

IK ZEG:NIET DOENNN
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van G.Nieboer
Vorig jaar is de livebox vervangen voor een moderne modem. sinds dien slechte wifi verbinding en trage internet. Online zegt dat het wifi signaal van de modem niet zo best is als van de livebox en raad mij aan om een wifi versterker te kopen van 45 euro in de telfort winkel. belachelijk! Bijna 10 jaar lid altijd goede service gehad en nu laten ze me mooi stikken met hun moderne modem. zodra ik naar uitzending gemis kijk of andere filmpjes, moet ik regelmatig wachten omdat er gebufferd wordt. opzoek naar een andere provider.... jammer
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van Sander
Snel internet en makkelijk te installeren. Haal 80% van de snelheid die ze aangeven.
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van Leenstra
Heb T-Mobile online pakket 2 weken geleden besteld en het is gewoon snel internetten. boven mijn verwachting van adsl. Ik kan nu snel youtube filmpjes bekijken. Geen haperende filmpjes meer en niet meer lang wachten. En HD kwaliteit gaat zelfs snel genoeg. Installatie was heel gemakkelijk, stekkers aansluiten en klaar was het! Ze zijn de goedkoopste die ik kon vinden. bedankt, groet leenstra
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van igor
Ze zijn al heel wat keren van naam veranderd ik ken ze nog van wanadoo, maar ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Nu ga ik verhuizen en T-Mobile kan niet leveren op mijn adres. Dus dat is bale.
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van P. de Graaf
snelheid is erg langzaam, Online zegt dat ik te ver van de wijkcentrale af lig waardoor ik zo langzaam internet heb. Snap ik niet, maar ik ben nu opzoek naar een andere.

Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie

Uw ervaring met Internet provider: Online.nl

Let op: Reviews zijn direct zichtbaar, maar deze worden wel door de redactie gecontroleerd. Telefoon nummer + email is verplicht zodat wij u kunnen mailen/bellen over problemen. Uw IP adres wordt opgeslagen ivm fraude (44.211.239.1)