UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Internet ervaringen UPC

Hieronder de internet ervaringen van UPC. Wilt u zelf een review schrijven voor UPC.
Bekijk alle internet abonnementen van UPC

Ervaring van P de Loer
Product wat ik heb is: UPC Horizon afgesloten in september 2012.

Telefonische service kan beter, en dan met name het bellen met de klantenservice. Je hangt zo 20min aan de lijn. Maar als je telefonie van upc hebt kunt je er gratis heen bellen met 1200 (tip)

Prijs is in vergelijking met ander providers die een alles in 1 pakket aanbieden goed. Snelheid is lekker snel, de snelheid die ze beloven haal ik ook altijd.

Televisie met HD is scherp, geen haperingen en de decoder is goed te begrijpen.

Een aanrader voor iemand die stabiel en snel internet wil.

Mvg de Loer
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van John Visser
Ik ben een zeer tevreden klant van UPC. Telefonische helpdesk is zeer vriendelijk, prijs is ongeveer gelijk aan de concurrent ziggo en ik zit al zo'n 7 jaar bij UPC en nooit problemen gehad. Ik wil nu HD tv erbij hebben ivm de aankoop van een grotere televisie. 4 euro extra voor HD is niet zo heel duur gelukkig.
Ze krijgen van mij cijfer 10.
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van Bimbam1979
Als alles werkt, dan werkt het ook.. Maar ik vind het te duur voor alleen internet. Ik heb geen andere keuze dan deze provider. Omdat er glasvezel in de grond ligt die niet actief is. De helpdesk is een ramp lange wachttijden en ze hebben standaard bel procedure. ik wil graag alles in 1 pakket omdat het goedkoper is. bedankt voor de info.
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie
Ervaring van Samantha
Ik heb internet bellen en tv in 1 pakket zitten. ik bel nooit, maar het was voordeliger dan alleen tv en internet te kiezen. Maar ik ben alleen aan het kijken of het goedkoper kan, ik ben wel tevreden over upc, maar moet ook op de centjes letten.
Service
Prijs
Snelheid/stabiliteit
Installatie

Uw ervaring met Internet provider: UPC

Let op: Reviews zijn direct zichtbaar, maar deze worden wel door de redactie gecontroleerd. Telefoon nummer + email is verplicht zodat wij u kunnen mailen/bellen over problemen. Uw IP adres wordt opgeslagen ivm fraude (3.236.207.90)